Echipamente

Utilizam aparatura digitala de ultima generatie, echipata cu senzori ultrasensibili, care ofera imagini de inalta definitie, iar datorita tehnologiei inovative (aparatura digitala bazata pe cadmiu-telurit), dozele de radiatii sunt foarte mici.

Roentgenul panoramic FONA Art Plus C este un panoramic de brand, echipat cu o tehnologie unica, de smart senzor digital cunoscut sub numele de CdTE-CMOS.

Rayview

Senzorul Cadmiu-Tellurite converteste direct razele X in semnale electrice. In acest fel pierderea de date este eliminata iar imaginile obtinute sunt de o claritateremarcabila cu doar o fractiune din doza de radiatii folosita uzual de celelalte panoramice digitale.

Rayview

Tehnologia CdTe-CMOS ofera peste 4200 de imagini focalizate diferit intr-o singura expunere panoramica. Datorita functiei de auto-focalizare, programul se concentreaza pe stratul cel mai focalizat, corectand astfel zonele neclare ale imaginii, si eliminand nevoia unei expuneri suplimentare.

Aceasta tehnologie combina calitatea exceptionala a imaginii, claritatea si rezolutia HD, cu instrumente avansate de diagnostic. Fona Art Plus C beneficiaza de cele mai bune tehnologii de prelucrare a imaginii brevetate pana acum.

Roentgenul intraoral FONA XDG este un roentgen dentar inovator.

Rayview

Aparatul raspunde celor mai exigente solicitari privind imagistica, atat pentru receptori digitali de inalta rezolutie, cat si pentru filme radiologice cu granulatie foarte fina.

Dotat cu generator cu cea mai fina pata focala, panou de comanda inteligent Tip Set, cu roentgenul intraoral Fona X DG obtinem imagini perfect conturate, de inalta fidelitate.

World’s best for digital

0.4 Focal Spot

Radiografiile intraorale sunt receptionate cu ajutorul sistemului de placute fosforice ScaNeo.

Rayview

ScaNeo este un scanner digital cu placute fosforice, radiosensibile, care reda imaginea instantaneu, in computer, cu o claritate excelenta, rapid si usor, via Ethernet. Pozitionarea placutelor este confortabila pentru pacient, acestea fiind subtiri si flexibile, asemanatoare unui film dentar.
Rezultatele sunt integrate si arhivate in calculator cu ajutorul softului de imagistica OrisWin DG Suite.
Radiografiile digitale intraorale sau panoramice sunt imprimate laser apoi, pe film medical, la scara 1:1 sau pot fi marite, in functie de solicitarea medicului.
Radiografiile in format digital pot fi transmise pe orice suport media: stick, CD, DVD, email.

Rayview Rayview

Important: Pentru toate tipurile de radiografii pacientul este protejat cu sort plumbat. Achizitia radiografiilor se face automat in computer iar timpul de asteptare pana la inmanarea rezultatului final este de aproximativ 5-10 min.