Despre noi

Rayview

Suntem o echipa cu experienta de peste 20 de ani in radiologia dentara, si va oferim sevicii de radiologie dentara de calitate, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Rayview

Cabinetul nostru respecta principiul A.L.A.R.A. (as low as reasonably achievable), respectiv utilizam cea mai mica doza de radiatii necesara pentru o calitate optima a imaginii.

Rayview

Pacientii in cabinetul nostru sunt protejati cu sort de plumb in timpul expunerii, iar multumita experientei personalului, rareori este necesara repetarea expunerii.

Rayview

Utilizam aparatura digitala de ultima generatie, echipata cu senzori ultrasensibili, care ofera imagini de inalta definitie, iar datorita tehnologiei inovative (aparatura digitala bazata pe cadmiu-telurit), dozele de radiatii sunt foarte mici.

Rayview

Examenele pe care le efectuam: radiografii digitale intraorale, radiografii panoramice si teleradiografii, sunt printate pe film digital si transmise pe e-mail sau orice suport USB se solicita, astfel incat pot fi vizualizate imediat pe PC, telefonul dvs. mobil sau tableta.

Rayview

Personalul nostru instruit si competent va sta la dispozitie pentru a raspunde tuturor cerintelor dumneavoastra.

Rayview

Cabinetul de Radiologie Dentara „Rayview” este situat in sectorul 1, in zona Garii de Nord, Piata Victoriei, si aveti la dispozitie o multitudine de variante de mijloace de transport in comun.

Rayview

Cabinetul fiind la parterul unei case, este usor accesibil si pentru persoanele cu dizabilitati.